Prekinut proizvod
Pogledajte našu e-prodavnicu, gdje su dostupni veliki broj novih modela.

Odlična slika je samo početak

LAMAX X8 Electra

Model X8 Electra Vam donosi kvalitet slike za sada neviđen u svojoj klasi. Bilo da odlučite snimati svoje doživljaje u visokoj rezoluciji, ili ići putem usporavanja snimka do čak četiri puta, kamera će Vam uvek olakšati snimanje maksimalno preglednim menijem, integrisanim LCD displejom, te pre svega obradom slike koja će istaći svaki doživljaj koji odlučite da sačuvate. Pored toga Vam pruža tradicionalan kvalitet proizvoda LAMAX Electronics zajedno sa velikom količinom dodatne opreme i korisnih funkcija.

Ključne karakteristike

- kvalitetan Full HD video sa 60 fps
- video u rezoluciji čak 4K
- integrisani LCD displej
- timelapse video i foto
- široki vidni ugao
- vodonepropusna futrola do 30 m

- integrisan Wi-Fi
- 24 komada dodatne opreme u osnovnom pakovanju
- funkcije prave autokamere
- funkcija cikličnog snimanja
- parking režim
- 2 baterije


Zvaničan promo video akcione kamere
LAMAX X8 Electra

Otporan pomoćnik profesionalaca

Konstrukcija kamere i vodonepropusnog poklopca omogućava korišćenje i u najtežim uslovima, tako da će Vas kamera odano pratiti na putu za bilo kakvom avanturom. Zahvaljujući izboru kvalitetnih komponenata, X8 Electra će Vam pružiti predivne snimke čak i u situacijama kad bi obična oprema davno posustala. Sa širokim vidnim uglom od 154° ne treba da brinete da će kameri promaći bilo kakvo zanimljivo dešavanje ispred objektiva.

Timelapse video direktno iz kamere.

Kamera dolazi sa naprednim funkcijama timelapse snimanja. Snimci plime sa letnjeg odmora ili oblaka koji se u beskrajnim ciklusima razbijaju na strmim obroncima Alpa oduševiće i mnoge nepopravljive cinike. Moguće je birati između režima timelapse fotografije, I pre svega relativno unikatnog timelapse videa. Timelapse video je moguće snimiti bez bilo kakve dodatne softverske obrade, kamera ga obrađuje direktno. Tako možete odmah da ga delite sa svojim prijateljima.

Wakeboarding
LAMAX X8 Electra

LIVE VIEW LCD displej

Kontrola kompozicije i rezultirajućeg snimka zahvaljujući integrisanom 1,5“ LCD displeju, pitanje je jednog trena. Tako ne treba da brinete da će spašeni snimak prilikom pregleda u toplini vašeg doma pokazati nešto sasvim drugo nešto što ste zamišljali.

Za tren oka

U kameri X8 Electra uspeli smo pomoću kombinacije snažnih komponenata da omogućimo snimanje Full HD videa u šezdeset snimaka u sekundi, a u slučaju HD videa čak sto dvadeset snimaka u sekundi. Svaki prolazni trenutak kod čak četverostrukog usporavanja dobija nezaboravan karakter i rezultirajući usporeni snimak zapleniće pažnju svakoga kome ćete ga pokazati.

Sve što će vam ikada trebati.

X8 Electra nastavlja sa tradicijom marke LAMAX Electronics, osnovno pakovanje je opet prepuno korisne dodatne opreme. Mi verujemo da bi trebalo da naš kupac ima mogućnost da krene sa neometanim snimanjem odmah posle kupovine kamere, a ne da troši dodatan novac i vreme na traženje potrebne opreme.

Water sports & fun
LAMAX X8 Electra

Daleko i uvek na dohvat ruke

Isto kao i druge akcione kamere LAMAX, X8 Electra raspolaže integrisanom Wi-Fi konekcijom. Ova funkcija može u nekoliko sekundi da promeni mobilni telefon sa Androidom ili iOS-om u daljinski upravljač kamere. Bez obzira gde se uređaj nalazi, pokretanje snimka na daljinu ili pregled snimljenog materijala na displeju mobilnog telefona je mačji kašalj.

Akciona kamera ili crna kutija?

X8 Electra sadrži kompletne funkcije autokamere, tako da nema potrebe da bespotrebno trošite novac za specijalizovanu opremu. Iskustva koje LAMAX Electronics ima sa proizvodnjom autokamera u potpunosti su iskorištena tokom razvoja sadašnje generacije akcionih kamera, koje tako mogu da se ponose logičnim i intuitivnim upravljanjem svih funkcija crne kutije.

Režim auta

x
Kada se aktivira, kamera se može koristiti kao kamera na komandnoj tabli. Čim se poveže sa napajanjem, kamera se automatski uključuje i počinje da snima. Isključivanje iz napajanja prekida snimanje i gasi kameru.

Ciklično snimanje

x
Ova funkcija osigurava neprekidno snimanje bez zamene mikro SD kartice. Kada nestane mesta na memorijskoj kartici, najstarije datoteke biće zamenjene novim. Ova funkcija se može ručno isključiti ili uključiti.

Režim parkinga

x
Pretvorite kameru u čuvara vašeg parkiranog auta. X8 Electra automatski počinje da snima ukoliko dođe do sudara ili pokušaja provale.

Detekcija pokreta

x
Kamera automatski počinje da snima onog trenutka kada se detektuje pokret u vidnom polju objektiva. Snimanje se automatski zaustavlja po prestanku kretanja.

Odloženo snimanje

x
Ova funkcija stupa na snagu kada snimanje prestane po isključenju iz napajanja. Snimanje prestaje 20 sekundi po isključenju iz dovoda napajanja. Kada je to onemogućeno, snimanje prestaje odmah po isključenju iz dovoda napajanja.

Zaključavanje datoteke

x
Svaka snimljena datotaka se može zaključati, što je štiti od brisanja iz galerije kamere i osigurava da neće biti obrisana prilikom cikličnog snimanja.

Sightseeing
LAMAX X8 Electra

Izdržljivost u ekstremnim uslovima

x
Zaštitna futrola znatno proširuje mogućnosti kamere. Bilo da volite, na primer, penjanje, skijanje, paraglajding, spust ili jedrenje na vetru, možete poneti sa sobom kameru X8 Electra i praviti jedinstvene snimke čak i pod opasnim uslovima. Futrola vam omogućava da istražujete svet mora izbliza, na dubini od 30 m. Pokažite svoj sopstveni snimak morskih dubina svojim prijateljima.

Ručna podešavanja

x
Svaki profesionalac zna da je automatsko podešavanje i zgodno i brzo, ali za najbolje rezultate ponekad je potrebno ručno podešavanje parametara. X8 Electra vam omogućava da prilagodite ISO, ekspoziciju, oštrinu, ravnotežu bele i filtere boja.

Automatska orijentacija slike

x
LAMAX X8 Electra sadrži funkciju automatske orijentacije slike. Ukoliko je kamera npr. montirana naopako, slika se automatski okreće u ispravan položaj. Funkciju je naravno moguće isključiti.

Višejezični meni

x
Sa kamerom X8 Electra pobrinuli smo se da napravimo intuitivne kontrole. Ovo zajedno sa menijem na srpskom čini da upravljanje kamerom bude baš lako.

2 baterije

x
Sa narudžbinom ćete dobiti 2 Li-ion baterije. Ovo udvostručuje dužinu video zapisa koji možete snimiti, što znači da možete snimati bez prekida do 180 minuta video u punom HD-u 1080p.

Parametri akcione kamere
LAMAX X8 Electra

LCD 1,5 inča
Objektiv A+++ HD širokougaoni objektiv sa vidnim uglom 154º
Jezici menija češki, engleski, francuski, letonski, litvanski, mađarski, nemački, poljski, slovački, slovenački, srpski
Mogućnosti rezolucije video snimka 4K 10 sn./s, 2,7K 15 sn./s, 1440p 30 sn./s, 1080p 60 sn./s, 1080p 30 sn./s, 720p 120 sn./s, 720p 60 sn./s
Format videa MOV
Kodek videa H.264
Mogućnosti rezolucije fotografija 12 Mpx – 4000 × 3000, 8 Mpx – 3264 × 2448, 5 Mpx – 2560 × 1920, 2 Mpx – 1920 × 1080
Režimi fotografije i videa pojedinačno / serija fotografija / samookidač / timelapse foto / timelapse video
Konektivnost WiFi, Micro USB 2.0, HDMI
Kapacitet baterije 2x900 mAh
Trajanje baterije Full HD video snimanje 1080p / cca 2x 90 minuta
Vreme do potpunog punjenja cca 2 sata
Kompatibilnost s operativnim sistemima Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / MacOS
Dimenzije kamere 59,2 x 41 x 24 mm (s objektivem)
Težina uklj. bateriju 63 g
Težina sa futrolom 118 g

Sadržaj paketa LAMAX X8 Electra

 • Akciona kamera LAMAX X8 Electra u punom HD-u
 • Vodootporna futrola
 • Držač za montiranje na šipku
 • Okvir za korišćenje bez vodootporne futrole
 • J držač
 • Brzo uključivanje
 • Quick clip nosač
 • Samolepljivi nosač, ravan
 • Samolepljivi nosač, ravan sa navojem stativa
 • Triosni priključak (3. deo)
 • Adapter za stativ
 • Navoj za adapter stativa
 • Univerzalne trake sa pričvršćivanjem na čičak
 • 3M jastučići za zamenu
 • USB kabl
 • Li-ion baterija (2 kom.)
 • Rezervna vrata
 • Stezaljke za kablove
 • Sajla
 • Mikrofiber krpa
 • Uputstvo za korišćenje
 • Punjač

Preuzimanja