LAMAX
C7

Iznenadiće vas u svakom pogledu

Svaki vozač želi da izbegne nezgodu, ali svake godine ima sve više nezgoda, uključujući i one gde je krivac nepoznat. Želite li da imate dokaz za osiguravajuće društvo da do nezgode nije došlo vašom krivicom? LAMAX C7 čuva ovaj dokaz od vitalnog značaja za vas u visokoj rezoluciji, a da ne pominjemo njen visokokvalitetni noćni režim, ubrzani video snimak ili režim parkinga. Naravno jednostavna je za rukovanje, zahvaljujući svom praktičnom nosaču i ugradnji, G-senzoru i detekciji pokreta. Nezgoda vas više neće zateći nespremne.


Sunny City Ride by
LAMAX C7

Zapisi u punojFull HDrezoluciji

Svaka akcija koju imate na putu biće snimljena sa LAMAX DRIVE C7 u punom HD-u 1080p sa 30 sličica u sekundi. Visokokvalitetan snimak je sva evidencija koja će vam biti potrebna ako dođe do nezgode. Zahvaljujući poboljšanoj oštrini video snimka,on izvlači sve detalje tako da se lice počinioca lako može prepoznati a registarske tablice mogu lako identifikovati.

24-satni režim parkiinga na jedno punjenje

Sa auto kamerom LAMAX DRIVE C7, parkirana vozila se mogu ostaviti 24 sata bez potrebe za punjenjem baterije. U režimu parkinga, tokom ovog vremena vaše vozilo će biti pod stalnom prismotrom. Ako bilo koje vozilo ispred vas udari ili vandalizuje vaš auto, kamera će se automatski uključiti i početi da snima. Ovo obezbeđuje vitalne dokaze za policiju i vaše osiguravajuće društvo. Obično je potrebno imati kameru trajno uključenu u napajanje.

Timelapse na parkovišti natočeno na
LAMAX C7

Jednostavna i praktična ugradnja

Za svakodnevnu upotrebu, važno je da ugradnja kamere ne predstavlja smetnju. Za kameru LAMAX DRIVE C7 potrebno je samo nekoliko sekundi da škljocne u držač i poveže se sa napajanjem.

Ubrzana fotografija

Sa ubrzanom fotografijom možete reprodukovati snimke ubrzano. Kamera snima jednu fotografiju u sekundi što znači da možete videti šta se dešavalo oko vašeg auto poslednjih pola sata za samo jedan minut. Zahvaljujući tom svojstvu kapacitet memorijske kartice se može proširiti 30 puta. Pored praktičnog aspekta, ubrzani video snimak je veoma zabavan i rezultat će biti nesumljivo uzbudljiv za gledanje.

Opcija GPS je dostupna
uz samo malu doplatu

Za zahtevnije korisnike GPS modul se može kupiti za kameru LAMAX C7 uz malu doplatu. Ovo dodaje više odlika vašoj kameri i pruža mnogo podrobnije detalje i informacije o vašem putovanju. Ulaganje u GPS će se garantovano isplatiti.

Displej sa višejezičnim menijem

Kamera dolazi sa integrisanim displejom od 2,4 inča visoke rezolucije.Izaberite jezik iz asortimana jezika, koji pružaju jednostavnu i intuitivnu kontrolu.

City Night Ride by
LAMAX C7

Ciklično snimanje

x
Sa cikličnim snimanjem nikada ne treba da zaustavite snimanje. Kamera automatski menja najstarije datoteke novim snimcima. Bilo koji snimak se može zaštititi od brisanja jednostavnim zaključavanjem.

G-Senzor

x
G-senzor je veoma važan u auto kameri. Snima pokret u 3-dimenzionom prostoru, tako da se prilikom nezgode trenutni snimak automatski zaključava i čuva od brisanja. To osigurava i da ćete imati tačno vreme kada se nezgoda dogodila.

Detekcija pokreta

x
Dani povratka kod oštećenog parkiranog auta bez ikakve šanse za pronalaženje krivca su završeni. Detekcija pokreta prepoznaje pokrete oko vozila i počinje snimanje. U slučaju nezgode, imaćete jasnu sliku registarskih tablica pa čak i lice počinioca.

Zaključavanje video zapisa jednim klikom

x
Ako želite da zadržite snimak i da ga zaštitite od brisanja prilikom cikličnog snimanja, možete jednostavno zaključati video dodirom na dugme. Datoteka neće biti izbrisana dok se ponovo ne otključa a zatim obriše ručno.

Visokokvalitetni noćni režim

x
Kamera LAMAX C7 dolazi opremljena i sa visokokvalitetnim noćnim režimom. Veliki otvor blende objektiva je odličan za snimanje pod uslovima slabog osvetljenja sa nesmanjenim kvalitetom video snimka.

Brzo isključivanje LCD displeja

x
LCD displej se može isključiti pritiskom na dugme. Tu je i funkcija automatskog isključivanja koja se aktivira nakon prethodno podešenog vremenskog perioda.

LED svetla kamere

x
Da li ste nekada imali nezgodu koju je trebalo dokumentovati u uslovima slabog osvetljenja? Sa LED osvetljenjem kamere više ne morate brinuti o snimanju u mraku, ili sumraku.

Parametry kamery
LAMAX C7

Displej HD ekran od 2,4 inča
Ugao gledanja objektiva 150 stepeni
Video rezolucija FHD 1920×1080 (30 fps), HD 1280×720 (60 fps), VGA (30 fps)
Video format AVI
SD kartica Mikro SDHC do 32 GB
Mikrofon / zvučnik Integrisano
Frekvencija 50 Hz / 60 Hz
TV izlaz NTSC / PAL
USB interfejs USB 2.0
Eksterni izvor napajanja 5.5V 1A
Baterija Li-pol baterija
Sistemski zahtevi Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 8.1

Dodatna oprema uključena u kameru
LAMAX C7

  • Kamera LAMAX C7
  • Punjač za auto
  • USB kabel
  • Postolje za kameru
  • Uputstvo za korišćenje

Preuzimanja

Više od asortimana proizvoda

LAMAX C3

Uprkos tome što su automobili sve „pametniji” i bezbedniji, kazne za prekršaje i broj policajaca stalno rastu i broj nesreća ne opada. Čak naprotiv. Ukupna šteta doseže milijarde dinara godišnje. Isto raste i broj nesreća kod kojih je krivac nepoznat ili je situacija sporna. Kamera LAMAX C3 pomoći će Vam da rešavate takve situacije. Snima u visokoj rezoluciji, podrazumeva se G-senzor, funkcija parking režima ili detekcija kretanja. Dobra svetlosna moć objektiva i dodatno svetljenje pomoću LED diode omogućavaju kvalitetno snimanje noću. Najbolje ostavljamo za kraj. Autokamera LAMAX C3 ima odličnu cenu.

Dodatne informacije