LAMAX
C3

Korisni pomoćnik na putovanju po odličnoj ceni

Uprkos tome što su automobili sve „pametniji” i bezbedniji, kazne za prekršaje i broj policajaca stalno rastu i broj nesreća ne opada. Čak naprotiv. Ukupna šteta doseže milijarde dinara godišnje. Isto raste i broj nesreća kod kojih je krivac nepoznat ili je situacija sporna. Kamera LAMAX C3 pomoći će Vam da rešavate takve situacije. Snima u visokoj rezoluciji, podrazumeva se G-senzor, funkcija parking režima ili detekcija kretanja. Dobra svetlosna moć objektiva i dodatno svetljenje pomoću LED diode omogućavaju kvalitetno snimanje noću. Najbolje ostavljamo za kraj. Autokamera LAMAX C3 ima odličnu cenu.


Day video recorded on
LAMAX C3

Snimanje u visokoj rezoluciji Full HD

Autokamera LAMAX C3 pravi i spasava snimke u interpolovanom Full HD-u. Tako Vam neće promaći nijedan detalj i u slučaju nesreće ćete imati dovaljan dokazni materijal za policiju i Vašu osiguravajuću kuću.

Parking režim do jedan dan bez punjenja

Više ne treba da Vas bude strah da ostavite svoj auto parkiran napolju. Parking režim čuva Vaš auto umesto Vas. Pomoću G-senzora može da prepozna bilo kakav udarac i odmah počinje da snima. Zahvaljujući štednom režimu, autokamera LAMAX C3 može da izdrži u parking režimu čak 24 sata bez punjenja, dok većina kamera mora biti stalno priključena u struju. S obzirom na to što se tokom snimanja ne uključuje displej, počinilac nije upozoren i tako se smanjuje rizik krađe.

Jednostavna instalacija i upravljanje

Ovo sigurno poznajete. Kupili ste korisnog pomoćnika, ali svakodnevna instalacija i podešavanje su nepraktični i neudobni. Posle nekoliko dana korišćenja ga spremite u fioku i nikad ga nećete više izvaditi. C3 dolazi sa dva praktična držača. Klasičnim vakuumskim i 3M nalepnicom. U njih ćete kameru utaći sa samo dva prsta. Upravljanje je veoma jednostavno i intuitivno.

Detekcija pokreta

Da li ste se već nekad vratili svom automobilu posle kupovine i saznali da ga je neko udario tokom parkiranja ili da su ga oštetili vandali? Toga sad više nema. Detekcija pokreta može da zabeleži bilo kakvo kretanje u vidnom uglu kamere i da napravi snimak dok ste odsutni.

Displej sa menijem na srpskom

Sastavni deo kamere je i 2,4“ displej visoke rezolucije sa menijem na srpskom. Displej može da se isključi pritiskanjem jednog tastera, tako da ne odvraća Vašu pažnju od upravljanja vozilom.

Night video recorded on
LAMAX C3

Dodatno svetljenje LED diodom

x
Snimanje u uslovima snižene vidljivosti omogućava LED dioda, tako da ni mrak neće ometati dokumentiranje nesretnog slučaja.

G-senzor

x
G-senzor je danas neodvojiv sastavni deo autokamera. Zabeležava smer Vaše vožnje i u slučaju udarca odmah zaključava snimak. Tako imate dokazni materijal zaštićen protiv prepisivanja ili brisanja. Ujedno vam je na raspolaganju i vreme kada je došlo do kolizije.

Upravljanje pomoću jednog tastera

x
Najvažnijim funkcijama je moguće upravljati pomoću jedinog tastera. Treba da upalite LED diodu, da uključite ili isključite zvuk ili parking režim, ili da zaključate fajl tokom snimanja? Uključite funkciju koja Vam treba jednim pritiskanjem tastera, bez dosadnog pretraživanja menija i bez odvraćanja Vaše pažnje od upravljanja vozilom.

Ciklično snimanje

x
Zahvaljujući cikličnom snimanju, kamera se nikad neće zaustaviti. Najstariji snimci se automatski prepisuju novijima. Međutim, neke snimke možtete da sačuvate, dovoljno je da ih zaključate. Tako će biti zaštićene protiv brisanja.

Kvalitetan noćni režim

x
Zahvaljujući optici sa dobrom svetlosnom moću moguće je snimati u pogoršanim svetlosnim uslovima bez gubitka kvaliteta videa.

Dalje korisne funkcije

x
LAMAX C3 će Vas iznenaditi i daljim korisnim funkcijama koje u autokamerama nisu uobičajene. Serijsko fotografisanje omogućava snimanje 5 fotografija na jedno okidanje. Tako ćete dobiti atraktivne slike objekta u pokretu ili možete da birate onu koja je najbolje uspela. Tokom snimanja je moguće ugasiti displej i tako štediti energiju. Sistem automatskog gašenja obezbeđuje da će se kamera sama ugasiti posle dužeg vremena mirovanja.

Tehnički parametri
LAMAX C3

Displej 2.4" HD display
Vidni ugao snimanja 140 stepeni
Rezolucija videa FHD 1920 × 1080 (30 fps), HD 1280 × 720 (30 fps), VGA (30 fps)
Video formát AVI
Rezolucija fotografije do 12 Mpx
Foto format JPG
Vrsta memorije Micro SDHC do 32 GB
Mikrofon/Zvučnik integrisani
Radni raspon vlažnosti 10% - 50%
Radni raspon temperature -10°C do 50°C
USB slot USB 2.0
Napon 5,5V 1A
Baterija Li-pol baterija
Sistemski zahtevi Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10

Sadržaj pakovanja

  • Kamera LAMAX C3
  • Kabl za napajanje
  • USB kabl
  • Držač kamere sa 3M nalepnicom
  • Vakuumski držač kamere
  • Manual

Preuzimanja

Više od asortimana proizvoda

LAMAX C7

Svaki vozač želi da izbegne nezgodu, ali svake godine ima sve više nezgoda, uključujući i one gde je krivac nepoznat. Želite li da imate dokaz za osiguravajuće društvo da do nezgode nije došlo vašom krivicom? LAMAX C7 čuva ovaj dokaz od vitalnog značaja za vas u visokoj rezoluciji, a da ne pominjemo njen visokokvalitetni noćni režim, ubrzani video snimak ili režim parkinga. Naravno jednostavna je za rukovanje, zahvaljujući svom praktičnom nosaču i ugradnji, G-senzoru i detekciji pokreta. Nezgoda vas više neće zateći nespremne.

Dodatne informacije